Työnhakijoille

Euroopan akateemisten kohtauspaikka

University Positions on yksi Euroopan johtavia yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuksen uraverkostoja. Olemme vuodesta 2004 auttaneet kaikkia Euroopan korkeakouluja, yliopistoja ja tutkimuslaitoksia löytämään kaikkein osaavinta ja pätevintä henkilökuntaa.

University Positions -uraverkosto tarjoaa laajan valikoiman avoimia työpaikkoja tutkimuksessa ja korkeakoulutuksessa kaikissa Euroopan maissa. University Positions -verkoston kautta löydät viimeisimmät uramahdollisuudet yliopistoista, tutkimusyrityksistä sekä korkeakoulutuksen alalta.

Etsitkö työtä jostakin Euroopan yliopistosta tai tutkimuslaitoksesta?

Uraverkostomme tarjoaa sinulle, akateemisesta maailmasta töitä etsivälle joukon vapaita työpaikkoja jonkun alueellisen maaportaalimme kautta, jossa on uusimmat työt kunkin maan yliopistoista, korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista. Jos haluat nähdä, mitä työtarjouksia on saatavilla kussakin maassa, napsauta itsesi sisään johonkin näistä uraverkostomme portaaleista:

Kaikki kansainväliset tehtävät on kerätty eurooppalaiseen portaaliimme: www.universitypositions.eu

Hanki tiedot viimeisimmistä uramahdollisuuksista suoraan sähköpostilaatikkoosi

Räätälöidyn hakujärjestelmämme kautta voit helposti ja täysin ilmaiseksi saada nähdä uusimmat työpaikkailmoitukset, jotka sopivat juuri sinulle.
Tervetuloa rekisteröitymään tänään!